Lägenhet + Vänner

Ska snart åka in till Grand hotell och möta upp Oliver och hans jobbar kompis, sen ska vi dra till högdalen och kolla på lägenhet :) Hoppas hoppas det är nå vettigt....



Har så mycket funderingar ibland, det här med vänner... "vänner kommer och går". Många säger att en person kommer in i dit liv för att du/ni behöver varandra då, sen när man har fått det man ska av varandra så skiljs man åt?
Men varför är det så? Jag grubblar och grubblar över många "vänner" som jag kan sakna så mycket, men ska jag verkligen sakna någon som svikit mej? sårat mej? som inte älskar mej längre? Varför ska jag lägga ner all denna tråkiga energi på dessa tankar?
Varför är det så svårt och bara släppa? och bara gå vidare...

Det jag mest funderar på är varför denna långa vänskap, sen helt plötsligt är det som att vinden tog ifrån det, på en sekund... för att aldrig mer komma tillbaka... Varför?

Antar att jag får försöka tro på det jag först skrev, "vänner kommer och går" och där med basta!

Jag är otroligt tacksam för alla fina vänner som finns kvar, och som jag vet alltid kommer finnas kvar vad som än händer!

Anja, som är som min syster... vi är så lika men ändå så olika.

Nadja, som verkligen finns där i vått och tort! hon har dom raka svaren...

Micka, som alltid får mej på bra humör, och känna mej som hemma!

Malin, Livar upp stämning och man kan ha hur kul som helst.

Sara, Min älskade syster... det är där jag kan dela mina tankar och drömmar utan att bli dömd.

Lina, Min andra älskade syster.. min extra lilla mamma.

Carro, vi har haft våra upp och ned gångar, men hittar alltid tillbaka.


Oliver, Min nyfunne vän ;) Kärlek, skratt och tårar! Jag bara älskar att dela mitt liv med denna underbara människa!

Tack för att ni finns i mitt liv! Och förgyller mina dagar med så mycket kärlek och vänskap!


Nu är det dags för mej att göra mej klar och åka in till stan!

///*


Sjuklingar

Ja det börja med att jag mådde dåligt i söndags efter hela Olivers familj hade åkt hem. På måndagen vakna jag med feber, och i tisdags vakna oliver med jätte ont i halsen och feber. Oliver fick pencilin igår för halsfluss, jag är liv rädd att jag ska få det. Men idag mår båda faktisk bättre, så hoppas det håller i sej. Vi har typ snus tomt i kylskåpet.. så idag ska vi åka och handla faktiskt.

I fredags va vi ut med Malin och flera andra av Olivers jobbar kompisar, det va riktigt trevligt... spela biljard drack öl och umgicks.
På lördagen stor städade vi här hemma, och bakade in för kalaset på söndagen :)


Nästa helg kommer troligtvis syrran Johan och Maya hit, ska blir riktigt kul!!! 



///*




Motgångar

Ja, är det inte det ena så är det de andra.
Igår va allt som vanligt, tills dom jag hyr av, ringer och berättar att dom måste säga upp kontraktet. Men av någon konstig anledning har jag tagit det ganska cool lugnt den här gången, när man hyr i andrahand kan ju vad som helst hända. Och jag ser det mer som att jag och Oliver ska kunna hitta något nytt gemensamt istället, vilket ska bli kul :) så vi letar för fullt! Så om ni hör ngt eller ser ngt... säg till!

Ja idag har jag haft egna studier, vilket har gått sådär. Men ska kolla lite information nu och skriva imorgon har jag tänkt.


///*



Sambo

Ja om 2 månader flyttar min kära Oliver in hos mej :) Ska bli sjukt kul! Jag bara älskar att dela mitt liv med Oliver, både de bra och dåliga stunderna vi har ;) Jag tror inget förhållande eller person kan vara perfekt, men man kan alltid försöka göra det bra och funka för varandra.

Idag har jag varit hemma, hade riktigt jobbig mensverk imorse när jag vakna... och så har jag haft kallsvettningar, så äckligt och jobbigt. Vi kvinnor får stå ut med mycket vi! Men det är det som gör oss så starka.

Så idag har jag kollat på desperate hosewives, lagat en lasange och kollat på flickan som lekte med elden. Nu har jag börjat kolla på luftslottet som sprängdes, men har tagit en paus för att diska.
Oliver är på väg hem från Marma, så han dyker nog upp om ett tag.


Tänkte slänga upp några bilder på mina nya stövlar jag köpt :) min kära syster är lite nyfiken på hur dom ser ut, mina andra gick nämligen sönder förra helgen.. sulan lossna.











Så där ;)

Hoppas alla får en trevlig helg! Själv så ska jag bara vila upp mej inför nästa vecka. Kolla lite på anatomin och kanske sätta igång med lite pyssel, tänkte ta tag i och göra album. Kort från när jag va liten tills nu. Phuuu kommer nog ta ett tag :)

///*

RSS 2.0