Ensam

Idag känns det ensamt.

Jag har väl sett till själv idag att jag inte mår så bra. Har inte ätit ngt, bara druckit en islatte. Men nu när jag kom hem så kände jag mej så skakis, så jag rosta en macka.

Nu vill jag ha en stor skog som jag brukar säga, och bara få skrika, svära, mm.

Jag behöver musik, och spotify slutade bara och fungera här om dagen? Konstigt!
Skulle behöva städa lägenheten. Men går ju inte om man inte har musik.



Oliver ringde för  en timme sen och sa att han skulle på hockey med en från jobbet. Så han kommer inte föräns sent ikväll.

Nej inte vet jag. Allt känns bara jobbigt och ensamt idag. Hoppas det blir bättre snart.

Pengarna från CSN kommer nästa vecka, så inga pengar har man. När man inte har pengar är det ganska tomt i kylen, och jag får brist på fantasi på vad man ska laga för något.

Ja nej ska se om jag kan ladda hem spotify igen!




///*

Tankar

Min dag började konstigt, vad som hände eller vad som sas eller vad det va, tänker jag inte säga. Men det startade igång ett jävla onödigt tänkande i mitt huvud!
Om jag ska ta tag i det vet jag inte.

Dagen har inte varit så händelserik än... jag har suttit på föreläsning mellan 13-16 (immunologi). Det va intressant.

Idag vet jag inte vad jag känner, om jag känner. Det känns ganska tomt. Vill inte ta tag i något, vill inte göra något.





///*







27/1-10

Har nyss kommit hem från Skin consept. Där vi har haft utbildning av dermalogica 3 dagar. Jag är inte riktigt såld på dessa produkter än... hmm någon som använder dessa produkter?
Vi fick iaf ett varsit presentkort på 500kr, och handla produkter från dermalogica för inköpspreis exlmoms. Så det är ju nice :) Men då jag själv använder MD och det handlas på Dermarome så vet jag inte riktigt vad jag ska köpa.
Vi ska tillbaka dit på Måndag och Tisdag nästa vecka och gå igenom kropps produkter och kropps behandlingar. Kanske fastnar för något kul då?

Idag har vi gjort ansiktsbehandlingar på varandra. Det behövdes, det va riktigt skönt. Vi ska även få ett varsit startkit anpassat för vår hudtyp på måndag.

Imorgon har vi föreläsning i immunolgi och smittspridning.


Ikväll blir det filmkväll hemma hos Oliver, Ida och Felicia. Men har inte riktigt bestämt mej om jag ska åka dit än...


Min dag har varit ganska bra, va väldigt trött imorse... men det gick bra.
Men nog märks det att man inte mår bra. Jag blir helt slut efter en sån här dag. Det är som att allt är nytt, nya intryck hela tiden, att man är på väg att bli "ny" själv. Att man lär sej nya saker och gammla saker, men försöker se det på ett annat sätt. Hmm ja, konstigt.
Dagen är inte slut än... Men jag hoppas att den fortsätter bra.

Just nu vet jag inte vad jag ska hitta på, har lagt mej på sängen. Funderar på om jag ska ta tag i disken. Måste även laga mat så jag har matlåda imorgon, och middag ikväll.
Väntar även på att Oliver ska få någon paus i jobbet, så jag vet när jag ska åka bort till dem, om jag ska.
Skulle ju vara trevligt och va hemma hos dom lite för omväxlingskull:)

Något som hjälper mej ganska bra nu när jag mår dåligt är sudoku. Det hjälper mej och bara fokusera på "siffrorna" och jag slipper tänka på allt runt omkring, man slipper jobbiga tankar. Även spela spel funkar. Ett litet tips bara!


///*


*

I torsdags åkte jag hem till mora. Det va riktigt skönt och bara vara hemma.

Igår va jag till skolan. Efter skolan va jag på mitt första kbt möte, det känns riktigt bra att jag får hjälp med mitt problem. 
Efter det mötte jag upp Oliver på stan, vi shoppa lite nya kläder till han. Sen åkte vi och handla och Oliver gjorde Pasta carbonara när vi kom hem, super gott. Jag tvätta och stog i igår. jag va klar med tvätten klockan 23. Sen skulle jag duscha, la mej vid 24

Jag har sovit super dåligt inatt, imorse när jag vakna va jag tröttare än någonsin. Och det gjorde att jag somna skönt imorse istället.

Igår va en bra dag, men det va nog för mycket av allting. Jag är inte van. Men någon dag önskar jag att jag får ha en sån dag utan att bli helt slut. Att jag hittar mina rutiner och få må bra och känna mej säker i mej själv.

Jag är så tacksam över min familj som stöttar mej just nu! Som förstår att det är inte så lätt för mej att göra helt vanliga saker just nu. 
Och att jag har Oliver, vet inte vad jag skulle gjort utan han. Det är han som får dagarna och kännas lite bättre, även fast det är jobbigt. 

Det svåraste just nu, är att jag inte kan sätta fingret på vad som får mej att må så här. Men antar att det är mycket som spelar in från en vanlig vardag till hur jag har mått förr osv. 


Jag har valt att skriva hur jag känner och vad jag har gjort på dagarna i min blogg. Jag tror det kan hjälpa mej och se. Se vilka dagar jag mått bättre än andra, och vad som gjorde att jag mådde bättre den dagen osv. 


Thats it 

///*
 


Mora

Idag åker jag hem till Mora! Ska bli så skönt så!


Hjälp

Det känns lite bättre idag. Imorgon ska jag till en läkare och få prata av mej lite, det kanke hjälper eller inte, Men värt och pröva.

Den här veckan har det inte varit någon skola för mej, och det är nog lika bra så. Jag måste ta tag i mej själv först.

Jag kommer troligtvis åka hem till Mora imorgon, saknar Mamma, Pappa, syrran, Johan, Maya och alla där hemma.

Imorse gjorde Oliver frukost till mej, så söt han är :) Han är den bästa pojkvännen man kan ha, så glad att han är min :)
Ikväll ska jag och Oliver hem till Malin och Gabriel. Vi ska spela spel och äta pizza och bara ha det mysigt...

Nu ska jag ta tag i lite disk, tvätt mm innan Oliver kommer hem....





///*


Lätt?

Jag önskar att allt va lätt här i livet. Jag tycker inte om dessa motgångar...
Jag vet vad jag vill egentligen! Men det är så mycket på vägen, hur ska man orka? När man knappt orkar med sej själv?

Jag orkar inte längre låtsas att allt är bra. Det är så långt ifrån bra.

Men jag är så otroligt glad att jag har så mycket positiva människor runt omkring mej, som gör att dagarna känns lite bättre.



///*


Ångest

Ja idag är jag fylld av massa ångest.
Har hemlängtan till Mora...
Har ingen ork för skolan...
Ska man verkligen fortsätta med något, när det känns som att man går in i väggen?? Så mycket tankar, jag vet inte vad jag vill längre.

Jag ska ta och vila lite nu iaf, se om ångesten och huvudverken försvinner.



Oliver <3


///*

Långt hår

Jag börjar sakna mitt långa hår!!! Hoppas det växer ut snabbt... hatar mellanläget också.. när det inte är kort och inte långt... hmm :P

Usch, idag har jag haft migrän... vilket jag inte haft på flera år. Eller jag tror det va det iaf... har haft lite "smyg" ont i huvudet i helgen, och känt mej slut. i ena ögat har det känts suddigt och som att de har hållt på och "fladdra" inne i det.. skum känsla. Och imorse orka jag knappt röra på mej, så trött i huvudet och ont. och den där jobbiga spänningen kring ögonen...

Men nu börjar allt släppa, jag har vilat och bara tagit det lugnt idag. Känner mej ganska stressad dock. Vill plugga, tvätta och diska... Vi får se hur resten av dagen blir! Jag längtar till skolan iaf, det va jobbigt och vara hemma idag, samtidigt som det va väldigt skönt och vila bort den jobbiga migränen.

Igår va jag och Oliver på snabba cash. Boken är mycket bättretycker jag, det som jag trodde det skulle handla om va knappt med i filmen. Men jag ska inte klaga allt för mycket:) den funka. Men ja, hmm svenska filmer.

                


                 


Vad tycker ni: Långt?, Kort?, Mörkt?, Ljust?, Lugg?, Inte lugg?

///*


Lördag

Ska snart börja göra lite Lunch till mej och Nadja. Tänkte göra en ugnstekt falukorv med hemma gjort mos till.

Ikväll ska Oliver ut med några jobbar kompisar, men jag känner att jag inte har råd... så tänker stanna hemma och plugga istället :) Eftersom det inte vart något plugg igår så får det bli idag.

Sen imorgon ska jag och Oliver och kolla på snabba cash tror jag. Vi får se.

Nu ringde Nadja, så lär sätta igång med maten

///*

 


Ingenting

Ja det är stopp idag, stopp på allt. Jag har ingen lust med någonting! Försöker klä på mej lite just nu, tänkte ta bilen till coop och handla lite... kanke en sväng till systemet och fylla på skåpet med lite öl.
Men egentligen känner jag inget, jag känner inte alls för något... ganska sjukt hur man kan känna så. Men ibland gör jag det. Jag vill inte kolla på tv, inte äta, inte sova, inte plugga, inte handla, inte träffa någon, nej inget.

Hade en ganska sjuk dröm inatt också... hmm.


Men en sak jag känner att jag måste fast jag inte vill, är och handla. skönt med bil iallafall.

Så ser min Fredag ut, inspirerande va ;)???

Ha en bra helg alla!

///*

Rutiner

Tycker det är lite jobbigt när man ska ställa om sej själv, med tid,mat mm... jag blir så trött av det!!! Värsta är att man går upp så tidigt nu när skolan dragit igång... Äter frukost har lektion sen vid 11 är man skit hungrig! så man äter lunch alldeles för tidigt. Man blir trött runt 12, och sen hungrig vid 3 när man är på väg hem igen..... känns inte som jag gör annat än och äter sover och dricker:P Och myser såklart :)

Nu sitter jag i soffan och kikar på tv. Oliver slutar om en halvtimme. Så jag tänkte börja laga mat om en stund. Idag tänkte jag göra en spenat röra, som jag gör väldigt ofta... och är sjukt god! Kan säga att den innehåller mycket vitlök och cremefrech.

Vecka 8 är det dags för 6 veckors praktik! Ska bli skönt :) Kanske man kan fokusera på projektarbetet lite.



Det är vad jag kan uppdatera just nu... börjar bli varmt i knät av datorn nu ;)

///*

Brist på annat

Jag sitter här i mina funderingar... helt plötsligt kom jag på att jag lika gärna kan skaffa en blogg, för hmm tredje gången?

Har nyss badat badkar och fastna här... borde borsta håret ( innan det förvandlas till något annat), klä på mej ( innan jag fryser ihjäl ), fast morgonrock är fint det också :)

Pysslar om mej själv lite idag, efter en skoldag med massa information om projektarbetet som snart ska sätta igång, phuu... hur ska detta gå? Jag som aldrig skrivit en uppsats, har inte varit på ett bibliotek sen jag va 14!? shit. Men det ska gå. Tur att min kära syster snart är färdig utbildad Lärare i svenska och engelska...

Jaa så idag har jag vaxat Terece, och Terece har vaxat mej... efter badet ( alltså nu ) har jag lagt en fukt mask från Decleor... en av mina favoriter! Det är super skönt och boosta huden med massa fukt den här årstiden!
Efter jag tagit bort masken tänkte jag lägga mej på sängen och fortsätta läsa den sista twilight boken... nu är det spännande kan jag säga.

Vid 9 tiden kommer min underbaraste, bästa pojkvän, och bästa vän Oliver hit!!!



I den här bloggen kommer det nog bli mycket tankar och funderingar... och allmänt om mitt vardagsliv.
För just nu är jag så skoltrött och orkeslös.... Måste hitta tillbaka där jag va för ett halvår sen... Och fokusera på allt positivt runt omkring mej!

Det va allt för den här gången...


  :)



/// *

RSS 2.0